www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li ste ljubomorni na tudje uspehe????
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 24, 2007 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko rece zavisi... pa zavisi, da.
Ako je neko postigao nesto u zivotu posteno i velikim trudom, srecna sam.... a ako je neko preko nekoga nekim levim putem postigao neki taj uspeh, nisam ljubomorna nego sam zgrozena jos ako se taj hvali na svakom cosku . Boli mene koje mu je marke kacket. Laughing

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 27, 2007 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eternity je napisao/la sledeće:
Neko rece zavisi... pa zavisi, da.
Ako je neko postigao nesto u zivotu posteno i velikim trudom, srecna sam.... a ako je neko preko nekoga nekim levim putem postigao neki taj uspeh, nisam ljubomorna nego sam zgrozena jos ako se taj hvali na svakom cosku . Laughing

taman tako

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 06, 2007 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne drago mi je ako neko uspe

bilo vezano za tu osobu ...

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 11, 2007 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je jedan veliki problem danasnjeg drustva, ali srecom nisam jedan od oboljelih od te teske i ruzne bolesti. Bolje imati sidu ili rak, nego biti ljubomoran na tudji uspjeh. Ja se drzim onoga: "Slavi tudji uspjeh kao da je tvoj"...

Penelopi26
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 10:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne..ali vecina ljudi jeste na moj... Smile)

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne. Meni je naprotiv drago da je neko uspeo u zivotu.
Ljubomoran sam na svoj uspeh, zelim a i mogu da budem uspesniji.

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 4:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
To je jedan veliki problem danasnjeg drustva, ali srecom nisam jedan od oboljelih od te teske i ruzne bolesti. Bolje imati sidu ili rak, nego biti ljubomoran na tudji uspjeh. Ja se drzim onoga: "Slavi tudji uspjeh kao da je tvoj"...

na zalost taj problem se na ovim prostorima nece izleciti jos dugo godina

naravno da nisam Wink

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 01, 2007 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Biti ljubomoran na tuđe uspehe čista je glupost, nepotrebno trošenje energije i jedino sebi možemo naškoditi!
Zato, u se i u svoje kljuse! Very Happy

Zsejla
Dragonfly
Dragonfly

Godine: 39

Datum registracije: 28 Mar 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 02, 2007 10:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolutno ne! Ne vidim svrhu...kao da ce zavist zbog tudjes uspjeha, meni donijeti moj...
Stavise, sretna sam zbog drugih ljudi (narocito meni bliskih i dragih, sto je logicno). Cvrstvo vjerujem da svako ima svoju srecu (pa samim tim i uspjeh), samo treba da se potrudi...

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 02, 2007 10:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moram priznati da sam nekad bio ljubomoran na tudje uspehe, ali vremenom sam shvatio da ako se potrudim i ja mogu biti dobar u necemu Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

granger_
Banovan!

Wanted!
<b>Wanted!</b>

Datum registracije: 13 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 03, 2007 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ljubomorna na tudje uspjehe...ako se radi o nekom ko je meni drag srecna sam kao da se radi o meni...a sto se ostalih tice svejedno mi je...njihov zivot,njihova stvar...

...zauvijek tvoja...

**kissy&granger forever**

baltazar82
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Okt 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 17, 2007 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ponekad jesam,kada vidim da netko od mojih vrsnjaka postiže daleko vise od mene

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Da li ste ljubomorni na tudje uspehe???? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  sledeća
Strana 26 od 28

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon