:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Ooo da, ima ih samo sto to ljudi ne pokazuju drugima, dovoljno im je sto se oni razumeju i nadovezuju |
Aj nek bude ... Prelepo je kad ljudi uzivaju u divnim vezama i ja zaista nemam nishta protiv toga. Samo kazem da je to jako retko....
P.S. Previse sam puta vide druge kako polete u oblake i misle da su nasli idealnog partnera sa kojim ce ziveti ceo zivot u ljubavi i razumevanju pa od toga ne bude nishta.....
Oblaci su visoko a zemlja je tvrda
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Ehh, i ja sam previshe puta video sudare u saobracaju sa kobnim ishodom pa opet, ne mogu da kazem da svako tako zavrsi
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Ehh, i ja sam previshe puta video sudare u saobracaju sa kobnim ishodom pa opet, ne mogu da kazem da svako tako zavrsi |
Tachno, zato ja nigde nisam rekao da ce svi tako zavrsiti.... Verovatno ni ovih 15 ljudi koji su poginuli na putevima Srbije u poslednjih 24h nisu mislili da ce tako zavrsiti...
Poenta: Nikad ne reci nikad jer nikada ne mozes biti 100% siguran.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Aham, ajde lepo sve u zivotu sebi da uskracujemo (citaj: "brinemo o sebi") i onda uziv...a ne, gde je onda uzivanje?
To ti je isto ko da ne brinesh o svojoj deci vec samo o sebi...Ego trip? O, da. Niko ni tebi ne garantuje da ce ljubav otac-dete biti uzvracena, pa opet rizikujemo, jel da? Zasto? Da bismo uzivali, lepshe je kada je neizvesnije |
Predivan je osecaj skochiti sa Ajfelovog tornja, ajd da skochimo mislim prelepo je leteti a i neizvesnost je velika mozda prezivimo (setimo se ludaka koji je skochio sa ko zna kog sprata i preziveo negde u Kini valjda).
Nego mozemo mi ovako do sutra a cela prica se svodi na pesimizam i optimizam. Ne valja biti apsolutno ni jedno ni drugo vec negde u sredini, ono shto ja smatram realizmom. Mala kolichina nepoverenja nije na odmet, probaj pazljivo i pazi shta radis - moze da te iznenadi rezultat a ne mora...
Ne kazem da ne treba probati, samo ne treba ziveti u iluziji da to loshe ne moze i nama da se desi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Niko to nije ni rekao da "ce samo nas zaobici" ali jednostavno spremni smo na taj rizik (neki ) znamo sta se moze desiti...sve zavisi od ciljeva u zivotu, bash ko sto si rekao na to se svodi cela prica.. |
E upravo to, biti svestan rizika. Kad sam pricao o onim sto lete u oblake mislio sam na ljude koji o riziku ni ne razmisljaju odnosno zive u iluziji da rizik ne postoji. Zato se nismo razumeli odma
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ne... Definitivno ne brinem o sebi, onoliko koliko brinem o svojim voljenima... Uvek sam tu za sve njih, pa ako mi okolnosti dozvole, pomislim i na sebe...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Brinem o sebi a brinem i o drugima, sto zelim sebi zelim i drugima
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
više brinem o drugima nago o sebi,na neki način i posao mi je brinuti o ljudima,al nekad jednostavno zanemarim sebe...iscrpim se do maksimuma da pomognem drugima a za sebe cesto nemam vremena...
|
|
|
andreja1989 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 6
|
|
pravo je zadovoljstvo usreciti nekog ko to zasluzuje, ali bi trebalo imati neq mjeru..koju ja najceshce nemam!
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Od kad se rodimo idemo ka smrti i trega se spremati za Smrt. Onoga momenta kad stanemo pred Hrista da smo sto cistije duse to je po meni bitno a ne kao postali smo od majmuna i ajmo da cinimo svata jedni drugima da bi se kao sto vise obogatili jer nam treba 10 kuca a u samo jednu mozes spavati ili 10 tanjira a iz samo jednog mozes jesti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|