:: |
Autor |
Poruka |
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
kad uselim u stan uvek se odem predstaviti na kratko komsijama
da izbegnem utisak "potpuni stranci" a zivimo pod istim krovom zivimo.
kad idem negde javim komsinki odustvo,ona isto talo meni,
niko nas ne moze pokrasti
sa tipom u prizemlju smo pokusale sve "civilizovane" nacine ali ne vredi;
majmun ostaje primat...
kupicemo mu vestacko drvo da se ljulja na njemu
jer je nedavno tek sisao sa njega
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
slacky_slacky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2007 Poruke: 17
|
|
ja sa mojim komsijama ne kontaktiram tako da mi i nisu nesto preterano vazni
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
pola loše..pola dobro
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Uglavnom mi je komsiluk ok. Ne znam ih bas sve licno (ima 60 stanova), al sa svima iz zgrade sam na: Dobar dan!
Mada ima ih par koji su stvarno nenormalni i koje ne bih pozeljela ni najgorem neprijatelju, al te izbjegavam u veeelikom krugu.
Najjaca mi je komsinica sa drugog sprata. Zena luda 100%. U svom ludilu izadje na tarasu i pocne da pjeva u bilo koje doba dana ili noci, i ne da nam da spavamo. Posto nam je u drzavi stanje takvo kakvo je, kad god je hospitalizuju, ona se zena snadje i skupi pare za kartu i vrati se kuci (nemamo u gradu psihijatrijsku ustanovu).
Ma ima ih svakakvih, i tako je vjerovatno sa svima
|
|
|
dragoje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74
|
|
Susjedstvo mi nije pravo susjednstvo osim u malim gradovima, ili predgradjima gdje se moja kucica granici sa komsijinom. To je onaj pravi "komsiluk". U gradovima se vec to gubi - pogotovo u zgradama - komsijama kazem zdravo, kako si, zastanemo i produzimo... Nema cari.
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
moje komsije su super obozavam ih ne znam sta bih bez njih,rasla sam uz te ljude
ali onda jednog dana sam se preselila i sada gotovo da nikog u zgradi i ne poznajem
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ok su. Imam intenzivniji kontakt sa 2 porodice, mislim da je to sasvim dovoljno. Tu smo jedni za druge i u dobru i u zlu. Sa ostatkom sam na dobar dan ili zdravo, eventualno jos par kurtoaznih reci i to je to
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Više od godinu dana živim u stanu i nikoga ne poznajem, ne znam nikoga, i to mi se sviđa - niko mi ne smeta.
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
obično u 2 susjedstva je sve puno dosadnih baba,
koje imaju oči i na guzici moglo bi se reći,
samo kulturno pozdravim i to je to,
s par susjeda sam si dobra,
ali ovo ostalo su sve babe koje samo ružno pričaju o vama bili vi dobri ili bezobrazni prema njima totalno je svejedno
|
|
|
|
|
|
tamara_blabla Iskusni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766
|
|
Moje komsije su uglavnom ok. Prvi komsija je prava tracara iako je to netipicno za muskarce. Uglavnom sve zna i mozes cuti ko, s kim i kada. Ali ume da bude i pravi prijatelj kada ti je to potrebno. Hvala sto si me podsetio. Sada cu ga pozvati na kaficu.
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
dobra sam sa svima,zdravo,zdravo...ne mozes sada ti nekog promeniti sto on hoce sve da zna,furas dalje i boli te uvo
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Susjedi. Ljudi s kojima zivite vrlo blizu, godinama. Nekad i vrata do vrata.
Ima jedno kazanje koje kaze da je bolje imati dobrog susjeda nego dobrog brata. Jer vece su sanse, da ako vam zatreba, susjed ce biti prvi tu da vam pomogne, prije no bi vas brat i stigao, sve i da hoce.
Najcesce je nemoguce birati susjede. Ponakad treba biti filozof prema nekima. Neki su bucni, neki tihi...
Koliko su vam vazni vasi susjedi, jeste li prijatelji s njima, idete li na kavu jedni kod drugih, volite li neke od svojih susjeda? Koliko su vam dobi vasi susjedi i koliko su vam vazni? |
Pa ono bitni su susjedi, kad neman šećera ko će mi posudit dvi žlice?
U super san odnosima sa svojim susjedima još od malih nogu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|