:: |
Autor |
Poruka |
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
za sebe licno ne mislim da sam nezhvalan..a sto je najvaznije ni drugi oko mene ne misle da sam.. nazalost,to je svakodnevnica u nasim zivotima..toliko se trudis das pomognes prijatelju koji se nasao u nekoj nevolji a on ti kaze da ne mze da dodje jer ga 'boli' glava ....alooo,pa mislis li da pasemo travu?... a sto je najveca ironija kad nas ponovo zovnu takve osobe,mi im ponovo priteknemo u pomoc iako smo sebi obecali "nikad vise"... mnogo se trudimo oko nekih osoba da ucinimo za njih sve sto je u nasoj moci(po svaku cijenu) a poslije nam ta 'neka' osoba vrati nekim bzv,toliko odvratnim i providnim gestom da vam se smuci zivot...dodje vam da sve posaljete u tri lijepe...
..ali i to je sastavni dio zivota
|
|
|
dabetics Odomaćeni član
|
Godine: 65
Datum registracije: 04 Jan 2008 Poruke: 1232
|
|
Pa posle ovih komentara trba li jos sta reci, mozda samo jedno veliko oprez prilikom poklanjanja svog poverenja, ne pada tesko ono sto ste za nezahvalnika uradili no saznanje da je vase poverenje izigrano a to boli.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Sve se to nekako svodi na dobru procenu ljudi, a pitanje je koliko je ko od nas za to \"kvalifikovan". sve to ide s godinama valjda. bicu i ja jednom malo manje naivna pa me nece tek tako izigrati neki prijatelj/poznanik/decko/rodjak ili ko li vec..
Moje "skromno" misljenje je da nisam nezahvalna
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Najgore u svemu tome kod nezahvalnih ljudi jest da ti njima ne mozes ni objasniti da su nezahvalni ili da nisu u redu.
Razocaraju te, a ne mogu uopce shvatiti sto su napravili i uvijek ce to ponoviti.
Takve ljude po mome treba izbjegavati.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|