:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ako nisam u nešto sigurna, ne mogu to ni obećati. Ispunila/ne ispunila na kraju, ali jednostavno ne mogu nikome zagarantirati nešto. Ali ako nekome nešto obećam, boriću se svim snagama to i da ispunim. Ne bih mogla ni da zamislim da netkoga ostavim na cjedilu
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ja kad nekome nesto obecam i kazem da cu to napraviti spremna sam na sve na svijetu da to napravim,
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Evo i ja da napisem nesto o ovome... Retko kada "dam rec" jednostavno nemam potrebe, osobe koje me znaju imaju poverenja u mene jer uvek ispunim ono o cemu smo pricali (ako su mi zatrazili pomoc) tako da nemam potrebe naglasavati ili obecavati i davati rec jednostavno sam iskrena ako mogu mogu ako nemogu kazem otvoreno nema potrebe folirati se ali i ako bih nekom dala rec ili obecala nesto mogla bih na kraj sveta da odem da bih ispunila obecanje ili ispostovala datu rec
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
Skoro nikada ne dajem rec i ne trazim ni od koga da mi je da.............. Opeko sam se par put i meni dosta
Obecanje ludom radovanje!
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
Ginobili93 ...3,2,1...
|
Godine: 31
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica
|
|
Ovako....ja kad nekom nesto kazem to u 98% slucajeva ispunim....ali kad nekom dam rec ili obecam....to je to,i to moram da ispunim....ne zbog tog nekog,nego zbog sebe...I najvise mrzin kad me neko laze....pa bolje i da nego da me lazu!!!
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Nikad nikom ne dajem rec
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
Staran narodna poslovica kaze ljudi se vezu za rijec a volovi za rogove.
Trustwordy je jedna od covjekovih vrlina to jest covjek od rijeci
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|