:: |
Autor |
Poruka |
kat.j.arza Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2008 Poruke: 16
|
|
Ej,ne znam gde bih ovo mogla postavit,pa..poshto se za trece oko smatra da je ujedno i 6 chakra..onda..
Da li neko ima kakve informacije o ruchnim i stopaonim chakrama?Jako su mi potrebne,-posebno za ruchne_
|
|
|
|
|
|
TreceOkO Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Avg 2008 Poruke: 2
|
|
Pozdrav!Nemam nikakve informacije o tome sto trazis nazalost.Ova tema je jako neistrazena tako da ne znam sta da ti kazem.Pitam se dali uopste postoje te rucne cakre,ili mislis na energetska mesta,ustvari onda mislis na tacke gde se nervi ukrstaju.Na nasim rukama su senzori,kojima osecamo stvari.Boja te energije se menja,od hladne ka toploj boji.Sve zavisi koju boju koristis,taj efekat ces i dobiti.Simboli u odredjenoj boji aktiviraju nerve,recimo neki simbol koj inacrtas na ruku.Sve zavisi sta hoces da postignes.
Andre andre ariva
|
|
|
|
|
|
mandragora13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 8
|
|
Miskopisko, slažem se. Tko zna kako bi me gledali u Ghetaldusu da naručim 3 leće, jer sam ćorava na sva 3 oka...
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
imam mnogo dobro 3 oko i nalazi se baš u glavi
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
kat.j.arza je napisao/la sledeće: | Ej,ne znam gde bih ovo mogla postavit,pa..poshto se za trece oko smatra da je ujedno i 6 chakra..onda..
Da li neko ima kakve informacije o ruchnim i stopaonim chakrama?Jako su mi potrebne,-posebno za ruchne_ |
Treće oko nije 6 čakra samo je povezano sa 6-om čakrom i pineal žlezdom.
Stopaone čakre
Stopalne čakre su direktno vezane sa Baznom i Sakralnom čakrom.
Postoji dosta vrsta meditacija otvaranja stopaonih čakri neke možeš naći na netu.
Ručne čakre
Takođe možeš naći više o njima na netu.
TreceOkO je napisao/la sledeće: |
Pitam se dali uopste postoje te rucne cakre,ili mislis na energetska mesta,ustvari onda mislis na tacke gde se nervi ukrstaju |
Pa energetska mesta su upravo čakre
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|