:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
... Ili često? Jel' to mora bit neki baš onako trenutak kad ste sami, neka pjesma se čuje ili... ?
Znam da postoji slična tema u Trač partiji, ali ovdje se ne radi o tome KAD ste zaplakali, nego što sve može uticati na vas.
Ja eto, jako malo plačem..
|
|
|
|
|
|
*Stefy* *samo njegova*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor
|
|
Meni ne treba mnogo da zaplačem... Na taj način se najlakše ispraznim, posle toga mi bude mnogo lakše. Tipična sam emotivna djevica Plačem i kada se doobro iznerviram, onda od bijesa plačem
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
retko , i to bas kad mislim da ne mogu vise, i kad mi dodje onaj los dan, il me bas bas pogodi neka pesma , ali to se zaista ne desava cesto, vise se deprimiram nego sto zaista pustim suzu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Retko kada. Samo zaplacem ako je stvarno katastrofa i ako ne vidim izlaz iz te neke lose situacije. A pre plakanja probam sve moguce nacine da ne pustim suzu, znaci stavim osmeh na lice kao da nista nije bilo. Tada mogu samo oni najblizi da primete da nesto nije kako treba. A za drugi deo sveta izgleda kao da je sve ok.
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja mogu da placem kad sam ljuta i tuzna, ali nikad, i zao mi je zbog toga, nisam zaplakala kad sam sretna...
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Umem da se raznežim i na najtananije melodije, hormoni umeju da mi naprave haos, i jastuk biva mokar, da, dešava se, čulna sam i osetljiva, i, da, plačem, i bolje mi je otkad ne plačem u sebi
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
rijetko cu zaplakati pred nekim. suze dobro cuvam i pustim ih samo kada sam sama. u sebi mogu da placem, vristim, gorim, ali to ne pokazujem. sigurna sam da ljudi koji me dobro znaju sve u mojim ocima citaju.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
U prosjeku jednom u 5 godina ali taj jedan put isplacem cijeli Pacifik
To jest, poslije tog plakanja, uzmjem gajbu piva, sjednem na nju i dovrsim je, tako da nadoknadim izgubljenu tekucinu...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
retko placem kad sam tuzna...obicno je to od umora, besa, nemoci...ne cesto...cak naprotiv...redje nego sto bi trebalo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Suze ne pustam bez razloga a zaplacem veoma brzo jer sam veoma osetljiv kao osoba ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
veliki sam emotivac. al ne zaplačem tako lako, stvarno mora biti više preko glave da bi ja zaplakao. al eto, desi se, al obično zaplačem, kad sam sam, ne volim da me neko vidi kako plačem.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Znam da pustim suzu, nazalost nekad me neka secanja pritisnu i - nema povratka. Zato ne volim ove praznike itd.. moram suzu pustiti pa to ti je. Inace, i kad se iznerviram zasuze mi okice. ufffff, a to je tek nervira..pa se tako upetljam u to vrzino kolo jojojojojojojoj!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|