:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ispričaću Vam istinitu priču koja se dogodila u mome gradu.Jedan ozbiljan"gospodin"se zaželio društva-provoda sa mladom djevojkom.Ne znam ko i kako ispunio mu je tu želju.Dotični je iznajmio sobu u gradskom hotelu.
Na njegovo iznenađenje kada je otvorio vrata hotelske sobe pred njim je stajala njegova kćerka.Nikome ne bih poželjeo da doživi ovo,ali isto tako ni preporučio da traži ovakvu vrstu zabave.Ipak svima se može dogoditi da se njegova kći bavi ovom vrstom posla.Kako bi reagovali kada bi to saznali?
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
a joj sramota bedak !!
nas kako reko bi joj da potrazi drugo mesto za zivot odnosno otero bi je u ....
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
joj ja znam jos goru...1 moj poznanik s drugom pozove kurvu i na vratima se pojavi sestra od tog poznanikovog druga...
znaci ne znam sta bi ja u tim slucajevima uradio,mora da bi crko od srcke...
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle kcer mu je krila da radi to sto radi.
A i tata je krio od porodice da radi to sto radi.
(kakav tata takva kcer)
A sad ozbiljno, pogotovo zato jer imam kcer koja ce jednom biti mlada zena - pa pokusao bih naravno odgojem i skolovanjem da dodje do toga da joj nikad ne padne to na pamet. Ali ako se desi naravno nece mi biti drago. Pokusat cu je izvuci iz toga pogotovo jer je to gotovo svugdje mafijaski biznis koji vuce za sobom i drogu i alkohol... ako ne uspijem bit cu jako tuzan ali cu uvijek ostati njen otac i ako joj zatreba ikad pomoc bit cu tu za nju.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
to je mnogo neprijatna situacija, ne znam kome je bilo gore u toj situaciji ali je ne bi pozelela nikome...
takva vrsta zabave jednostavno nije potrebna...zamislite sta je kcerka pomislila o ocu...i sta on o njoj...mnogo tuzno
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
ako budem imala kćer potrudit ću se da do toga uopće ne dođe
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
medovuk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243
|
|
mislim da bih mogao svasta da napravim u takvom trenutku
mozda cak i da je zadavim
|
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
pa prvo bih sela i popričala sa njom da vidim u čemu je problem i da joj nekako pomognem......
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Skroz smor. Totalno bih se bezveze osecao. Ali ne mogu da kazem ono sto je aurelio rekao (Kakav otac takva cerka). Danas, u velikoj meri, pored roditelja na oblikovanje nasih misli utice i drustvo u kom se nalazimo, okruzenje uopste.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
E pa sad, znam da postoji mnogo vrsta "eskorta". Od onih nevinih eskorta koji samo znace pratnja na nekoj gala veceri(kao da se pokaze daon moze naci curu ) do onih malo "skakljivijih" sa full uslugom. Ja se inace povremeno bavim poslom kao hostesa na nekim partyjima i vecerama i sl. I mogu vam reci da se to ne razlikuje mnogo od onog primjera "nevinog eskorta" gdje ja glumim lutku, secem okolo i ljudi gledaju u mene. A i dobro zaradim..
A svojoj kceri nebi dala ni da bude hostesa. Znam da zvuci malo glupo, ali ja sam osoba kojoj se ne moze lako prici, i ne moze meni svaka budala doci i pricati sa mnom.
A bilo bi me strah da ona bude u tom drustvu, pa padne pod utjecaj takvih smorova, pa na kraju postane i k**va. Tuzno..ali tako se to pocinje.
Dakle, sto bi napravila?? Pa prepustila bi je muzu da je dobro nauci pameti.
|
|
|
|
|
snezana22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 45
|
|
ja mislim da se ovde misli 100% na one sa full uslugom..........
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Ne znam stvarno sta bih... Uzasna situacija i za jedno i za drugo; verovatno i veoma bolna.
Mislim da bi trebali da sednu i da porazgovaraju o svemu i da nadju razlog iz kog je ta devojka pocela da radi to.
Sto se tice oca, i on je covek. Jeste da zvuci odvratno, ali i on ima prava na svoj zivot i da ga zivi kako zeli. Ima godine zivota iza sebe, tako da...
Ponovo, sto se tice nje, devojka je ocigledno mlada, a kad tako nesto pocnes da radis u tim godinam... I ona ima pravo da radi sta zeli, ali ipak tako nesto.. Da prodaje sebe...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|